4 hjulstrækker-tur i regnskoven

Efter flere samtaler med diverse lokale fandt vi ud af, at den bedste måde at se den vilde natur inde midt på Tahiti var ved at tage med en guidet 4 hjulstrækker-tur. Vi blev anbefalet at booke turen hos firmaet Ciao-Tahiti, hvilket viste sig at være det helt rigtige valg.

IMG_1323

Fulde af forventninger steg vi ombord på ovenstående køretøj for at starte, hvad der skulle blive en uforglemmelig heldagstur i troperne. Igen var vi heldige, at være de eneste turister på turen, hvilket blot gjorde turen endnu mere speciel og designet til lige netop vores behov.

IMG_1422

Vores fantastiske guide, den karismatiske og indsigtsfulde Claudio, havde en enorm viden om alt fra historie, kultur til alverdens botaniske arter og sorter. Samtidig var han rent faktisk rigtig god til engelsk, hvilket er lidt af en sjældenhed i Fransk Polynesien. En faktor Jannie, Smeden og jeg virkelig værdsatte, da vores franske ordforråd begrænses til “deux grand bieres” :-)

IMG_0245IMG_0220IMG_1497IMG_1471 IMG_1358IMG_1568

Turen bød på helt unik og fantastisk natur, badning i søer, udforskning af gamle gudetempler, udspring fra vandfald, indsamling af de sjældne vilde tahitianske appelsiner, smagning af eksotiske frugter, vi ikke anede eksisterede, samt tonsvis af super interessant information fra den indlevende og empatiske Claudio.

IMG_1553

Midtvejs på turen blev vi kørt på den skønneste restuarant ude midt i ingenting. Her fik Jannie den Fransk Polynesiske specialitet (rå Mahi Mahi fisk i kokosmælk), mens “drengene” kastede sig over langtidskogt lokal bjergged. Vi siger bare “amme-namme-nam” :-)

IMG_0255

Vi har vist nævnt det før men “Livet er godt” :-)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>