Lige et smut over grænsen

Niagara Falls stod på vores allesammens ønskeliste, så vi havde besluttet os for at leje en bil og køre nordpå til Canada for at se de imponerende vandfald. Vi tog afsked med the Big Apple og satte kursen mod grænsen.

_DSC0796

Morten startede turen med at skabe en mindre panikscene i grænsekontrollen, da han pludselig ikke havde sit pas, hvor han troede, at han havde det. Det medførte en gennemgående kontrol af vores id og persondata, som vi dog alle fandt en anelse overdrevet. Efter 20 minutter kom vi dog sikkert ind i Canada. Tak for underholdningen til Morten :-)

_DSC0926

“Kontroltårnet” og vores hjem for 3 dage.

IMG_1529

Breakfast with a view. Udsigten fra Jessica og Cedrics værelse var fænomenal. Vi nassede lidt på den, da vores udsigt var ud over selve byen :-)

IMG_5634 IMG_5604 IMG_5629IMG_1543

Niagara Falls iklædt sin efterårsdragt – det var virkelig en god kombi.

IMG_1531IMG_1537

Horseshoe Falls (den store del af Niagara Falls) på Canada siden. Imponerende at se de ufattelige mængder vand (2,8 millioner liter), der hvert sekund vælter ud over kanten.

IMG_5627

Tosse-strisserne på slap line :-)

IMG_5638 IMG_5635 IMG_1539

Vi nappede en halv times bådtur, hvor man sejler helt tæt på vandfaldene. Det var fandme sjaw (og vådt) :-)

_DSC0948 IMG_5649

Vi gjorde en stor indsats for at se vandfaldene fra alle sider og på alle tidspunkter af døgnet akkompagneret af forskellige flydende substanser :-)

_DSC0966 _DSC0978 _DSC0981 _DSC0983

Surf and Turf med dertilhørende savnet bearnaise, rødvin og godt selskab – så bliver det ikke bedre! Niagara Falls var også endestationen for vores lille USA eventyr med Jessica og Cedric. Tak for alle de gode og spændende stunder og en helt fantastisk tur – vi glæder os til at se jer derhjemme lige om lidt :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>