Rejsen begynder

IMG_0316

Så begynder eventyret. WOOOOOHAAAAA. Intet mindre end Cristal Champagne på Hilton Copenhagen kombineret med spa og massage var godt nok for de 2 luksusdyr :-). I morgen, tirsdag den 7. januar 2014 kl. 14, flyver vi til New Zealand. Juuuubiiiiii :-).

IMG_0317

Så ændrede tilstandene sig sgu lidt fra det 5 stjernede Hilton til stengulvet i Dubai Lufthavn.

IMG_0641

Vi sender en kærlig tanke til Guffe og Ingrid Bingrid.

4 tanker om “Rejsen begynder

 1. Hvad skete der med Talibaner-skægget?? Røg det en tur i svinget inden lift-off??
  Fortsat god tur! Håber I nyder NZ!!

 2. og masser kærlige tanker til jer!!!! Jeres illustrere rejsepakkens eksistensberettigelse – man får sneget et lille stykke af sig selv med, når nu man er for stor til at ligge i kufferten! Nyder I det… har I fattet det endnu?
  SFB=send flere billeder :)

  knus fra os

 3. og masser kærlige tanker til jer!!!! Jeres foto illustrere rejsepakkens eksistensberettigelse – man får sneget et lille stykke af sig selv med, når nu man er for stor til at ligge i kufferten! Nyder I det… har I fattet det endnu – at I er afsted?
  SFB=send flere billeder :)

  knus fra os

  1. Kuk kuk Ina Bina. Hvor er det dejligt at høre fra dig/jer. Og endnu en gang tak for rejsepakke og tanker :-). Det er det mest fantastiske land og rejse. Tjek hjemmesiden.

   Kæmpe krammere

   J & M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>