Kategoriarkiv: 2 Mai Tai og 1 Pina Colada, tak

2 Mai Tai og 1 Pina Colada, tak

Efter et kort ophold på Fakarava Nord satte vi kursen mod Tuamotu-øgruppens største atol, Rangiroa.

IMG_2569

Vejret var fantastisk, og vi havde medvind. Alle sejl blev sat, og der blev sat bomme mellem mast og sejl, så vi kunne sejle “butterfly” (en god måde at få vind i sejlene, når man har vinden ind direkte bagfra).

IMG_2600DSC_1824IMG_2591IMG_2620

Der blev hygget maks, og der var tid til dybe tanker :-)

DSC_1829

Så blev det Ida´s tur til at have fødselsdag. Vi var inde i en stime, og da der altid var hygge og ekstra god mad forbundet med fødselsdage, var det ikke kun Ida, som var glad :-)

SAM_3766 IMG_2651 IMG_2647

Der var blandt tøserne meget snak om tatoveringer. Anne Sofie gav hen over flere aftener smagsprøver på hendes helt fantastiske kreative evner. De øvrige tøser fik mulighed for at se, hvordan en eventuel polynesisk tatovering ville se ud på dem.

IMG_7830

The gasoline team :-) Vi kunne ikke få benzin på hverken Fakarava Syd eller Fakarava Nord, hvilket betød, at vi virkelig kun havde nogle få dråber tilbage. Uden benzin sejler gummibåden ikke. Sejler gummibåden ikke, så er der ingen dykning, så I forstår vores hunger for fuel :-)

IMG_2625SAM_3779IMG_0167

Vi sneg os ind på et luksusresort og okkuperede straks baren. Det var første gang i 1 1/2 måned, at vi havde en fornemmelse af vestlig standard. Der var almindelige toiletter, og sortimentet i baren var stort. Nøj så skulle der drikkes kulørte drinks med paraplyer, frugt og ikke mindst cocktailbær :-)

IMG_2632