Kategoriarkiv: Party, tattoos og nye venner

Party, tattoos og nye venner

DSC_1340

Anne Sofie i gang med at finde de rette marquesianske tegn og symboler til sin tatovering. Tatoveringer er en meget udbredt kunst i Fransk Polynesien, og næsten alle lokale har en eller flere tatoveringer på kroppen. Det er dybt indgroet i deres kultur, og hver tatovering fortæller en historie.

IMG_7148

Endelig var smerten overstået, og en glad Anne Sofie havde fået sin virkeligt flotte tatovering.

IMG_1949

Der blev gennemsnitligt ikke drukket megen alkohol på vores togt, men en gang i mellem så fik vi nogle gode “sun-downere”. Skål :-)

IMG_2109

I Taiohae mødte vi besætningen fra det danske skib, Havana. Vi kan forstå, at Danmark er blevet ramt af en landeplage omhandlende det gode skib, Havana, og ikke mindst kaptajnen og dennes lillebror. Både Emil og Theis samt deres besætning (Lars, Nønne, Anita, Katrine og Anna) skulle vise sig at være nogle fantastisk søde mennesker, som vi kom til at få flere rigtige gode og sjove oplevelser med. Det var sjovt og forfriskende at møde nogle andre menneske, som man rent faktisk kunne tale dansk med. Vi besluttede os derfor at invitere dem over til “sun-downere” på Orbit. Som det kan ses, så var det lige før, at det gode skib, Orbit, blev en anelse “over-crowded” :-)

IMG_2110IMG_5205

Der gik overraskende kort tid, før alle var i dyb samtale med hinanden. Pludselig blev en drink til flere drinks.

SAM_3690 IMG_5224

Tilfældigvis var det så heldigt, at årets helt store fest/festival på Nuku Hiva blev afholdt den dag, hvor vi mødte besætningen fra Havana. Da der som tidligere nævnt var lidt trangt på Orbit blev denne festival det perfekte sted at fortsætte festen. Det var ikke Roskilde- eller Skanderborgfestival standard, men det var en glimrende erstatning. Det var også alletiders mulighed for at se de lokale give den gas :-)

IMG_5217 IMG_5216 IMG_5215 IMG_5210 IMG_5209

Vi må nok erkende, at der gik bajer i den, og festen varede til godt ud på natten. Dagen efter var knap så sjov, men det er jo hverken første eller sidste gang det sker :-)