Kategoriarkiv: Queenstown

Adrenalinrus

Queenstown: En by der bød på masser af action, barer, pub´er, fantastiske madsteder og rigtig mange turister. Mindede en del om Marielyst eller Skagen på en varm sommerdag i industriferien. Vi boede lige i centrum og oven på alle vores naturoplevelser, var det virkelig fedt at opleve den levende vibrerende actionby.

DCIM100GOPRO

På vej til riverrafting med kategori 4-5 whitewaters (5 er det højeste :-) ) Busturen til startstedet var mere sindsyg end selve raftingen. Vi kørte på den smalleste bjergvej, vi nogensinde havde prøvet at køre på. Tak til chaufføren, som virkelig kunne køre bus :-)

DCIM100GOPRODCIM100GOPRO

2 1/2 times super flot river rafting omend både Jannie og jeg var lidt skuffede over de lidt opreklamerede kategori 4-5 whitewaters. De har i hvert fald ikke samme standard som i Canada :-)DCIM100GOPRO

Når man nu har prøvet en masse actionting men aldrig bungy jump, hvorfor så ikke starte med et beskedent spring på 134 m :-)

DCIM100GOPRO

Der var desværre ikke plads på hjemmesiden til min video af springet, men det var for viiiiildt.

DCIM100GOPRO

Efter flere dages selvpineri fik Jannie endelig overtalt sig selv til at paraglide. Det havde været både en stor drøm og et stort mareridt (Det bliver garanteret fantastisk, men tør jeg).  Vejret var ideelt, og igen overvandt jannies eventyrlyst over frygten.

IMG_0201DCIM100GOPROIMG_0216IMG_0218IMG_0220IMG_0223

Billederne taler for sig selv. Det tog flere dage at tørre smilet af Jannies fjæs :-)

IMG_0232IMG_0229 

Queenstown bød også på fantastisk natur og hyggestemning.

IMG_0109

Fergburger: En tilsyneladende verdensberømt burger, som flere hjemme i lille Danmark havde anbefalet os som et absolut must. Det var en super oplevelse, som man stort set hele døgnet måtte stå i kø i 45 minutter for at få lov til at sætte tænderne i. Vi indtog “dyret” på strandpromenaden, mens vi nød den skønne solnedgang.

IMG_0750IMG_0756

Mad og drikke var der nok af. Og det kom i alle former for varianter fra alverdens kontinenter.