Kategoriarkiv: Mens vi venter…

Mens vi venter…

Så er vi tilbage fra vores sejler-eventyr, og vi er nu indlogeret på hotel i Papeete på Tahiti. Vi har nu fået acceptabel internet-adgang, og vi vil forsøge at give jer en opdatering på vores fantastiske eventyr.

Ovenstående kræver, at vi rejser tilbage i tiden til omkring den 27. april, hvor vi ankom til Marquesas-øerne nærmere bestemt øen, Hiva Oa. Vi havde et par dage på Hiva Oa for os selv, inden vi sammen med 6 andre skulle gå ombord på skibet, Orbit, som skulle være vores hjem de næste par måneder.

IMG_1780

Hiva Oa fra flyet.

IMG_1781

Den mindste lufthavn vi nogen sinde har været i :-) Dette var både ankomst-, afgangs- og bagagehal.

IMG_1833

Vi havde fundet et hyggeligt og billigt pensionat med en lille hytte på bjergsiden og udsigt ud over bugt og den lokale havn. Pensionatet var ejet af et super sødt ægtepar, som den ene aften gav en lille minikoncert med toner fra den lokale folkemusik. Der blev budt på Mai Tais og endnu en super hyggelig aften var i hus :-)

IMG_1805

Vores lille 4 hjulstrækker, som var en absolut nødvendighed for at komme rundt på øen. “Vejene” var virkelig ringe, og man kørte i gennemsnit ikke hurtigere end 10-15 km/t.

IMG_1807 IMG_1826 IMG_1797

Naturen var fantastisk, og vi faldt straks for dens skønhed og uberørthed.

IMG_1820

Efter at have kæmpet os helt ud til den østligste del af Hiva Oa, endte vi ved et gammelt helligt gudepalads. Her fandt vi nogle flotte eksemplarer af gudestatuerne kaldet “Tiki”. Her forsøger Jannie at gramse Fransk Polynesiens største Tiki på numsen :-)

IMG_1818

Der fandtes også mindre af slagsen :-) Man må undres lidt over, hvad der har inspireret fortidens lokale Marquesianere til at afbillede deres guder i sådanne former.

IMG_1793

Øen bød også på vilde heste, som dog ikke var særlig sky. De var faktisk så nysgerrige, at de var lidt bøvlede at få væk fra vejen :-)