Hangover in Boston

Efter en virkelig fornøjelig dag i Boston (se indlæg “Tipsy in Boston”) tog vi en noget mere afslappet dag med lidt sightseeing og masser af kaffe, cola og hygge.

IMG_5794 IMG_5911

Igen var vejret perfekt, og vi havde godt af den friske luft :-)

IMG_5801IMG_5800

Little Italy var fuldstændig som at træde ind i filmen “Goodfellas”. Her sad de gamle mænd på gaden og talte Italiensk-amerikansk med dem, der gad at høre på dem, grønthandlerne råbte højt med samme accent, og der var 1 million italienske restauranter fyldt med højttalende “spaghetti-amerikanere”. Det var f… grineren :-)

IMG_5914 IMG_1771

State Library i Boston var fantastisk flot, og så lignede læsesalene fuldstændig dem på film. Den største forskel fra filmene var nok, at her sad alle med bærbare computere, tablets eller anden form for elektronik. Vi så en person sidde med en bog :-)

IMG_5906

Originaler var der nok af. Boston var et rigtig godt eksempel på den amerikanske model. Her var rigtig mange fattige, som vist ikke rigtig levede den amerikanske drøm. “Land of opportunity” har en meget stor bagside af medaljen.

IMG_5905 IMG_5853

Parken i Boston var trækplaster for mange mennesker i det gode vejr, men tilsyneladende også for en del dyr.

IMG_5806IMG_5808IMG_5807

Som med så meget andet, så er jul kæmpe stort i USA. Vi faldt over en kæmpe julebutik, hvor alverdens julepynt kunne købes i alverdens farver og modeller :-)

IMG_1783

Så blev det den 10. november og eventyret er slut. Vi vil ikke hjem :-( Der er såååååååå meget at se derude i den store verden.

IMG_1658

Heldigvis er der en stor og virkelig vigtig ting, som vi hele tiden tænker på, og som lige nu har en langt større tiltrækningskraft end de eventyr, man ved venter ude i verden.

JER.

Vi glæder os sååååå meget til at se jer alle igen.

Dette var næstsidste indlæg. Kun et mangler. Det får I, når vi kommer hjem :-)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>