Kategoriarkiv: Mens vi venter på Smeden

Mens vi venter på Smeden

Vores gode ven, Smeden aka Jesper Nielsen, havde besluttet sig for at tage hele vejen fra lille Danmark til Tahiti for at besøge os i 12 dage. Vi brugte derfor en del af vores første uge på Tahiti på at rekognoscere, så Smeden kunne få flest mulige fantastiske oplevelser, mens han var på ferie med os.

Der blev dog også tid til at gå på opdagelse. Vores fantastiske vært på Punatea Village (vores første bosted) tilbød os en lille sightseeing-tur på hans private grund. Vi fik indtryk af, at det blot var en 20 minutters gåtur, hvor vi ville komme til at se et vandfald. Det viste sig imidlertid at blive noget helt helt andet og meget mere spændende.  Vi fik os en 2 timers vandre-, klatre-, kravle- og svømmetur i tæt tæt regnskov.

IMG_1180IMG_1189IMG_1183 Turen foregik primært i eller tæt på en lille flod. Lad os bare slå fast: Klipklappere var IKKE det ideelle fodtøj :-) Det meste af turen måtte vi gå barfodet.

IMG_1185

Forhindringer var der nok af. Man kunne kun komme frem ved at gå, kravle og klatre i floden. Her var det et 3 m højt vandfald som skulle forceres for at komme videre ind i dalen.

IMG_1188 Belønningen for den besværlige vandretur var stor. Stort vandfald med naturlig badesø. Da hele turen foregik på privat grund havde vi naturligvis hele skidtet for os selv :-)

IMG_1193

Der var også lige tid til at lege lidt med lidt udspring. Det bliver vi aldrig for gamle til :-)

IMG_1195

Vi fik mange spændende ting at vide om den lokale flora. Her er det en blomst som indeholdt en saft, som bruges som natur-shampoo. Saften duftede endda af shampoo. Håret blev blødt og lækkert efter at saften blev smurt ud i håret.

IMG_1196

Vi sluttede turen med at plukke en masse af den lokale frugt (kokosnød, guava, pamplemousse, stjernefrugt). Så var morgenbordet reddet de følgende dage. Uhmmmmm :-)