Kategoriarkiv: Boston

Hangover in Boston

Efter en virkelig fornøjelig dag i Boston (se indlæg “Tipsy in Boston”) tog vi en noget mere afslappet dag med lidt sightseeing og masser af kaffe, cola og hygge.

IMG_5794 IMG_5911

Igen var vejret perfekt, og vi havde godt af den friske luft :-)

IMG_5801IMG_5800

Little Italy var fuldstændig som at træde ind i filmen “Goodfellas”. Her sad de gamle mænd på gaden og talte Italiensk-amerikansk med dem, der gad at høre på dem, grønthandlerne råbte højt med samme accent, og der var 1 million italienske restauranter fyldt med højttalende “spaghetti-amerikanere”. Det var f… grineren :-)

IMG_5914 IMG_1771

State Library i Boston var fantastisk flot, og så lignede læsesalene fuldstændig dem på film. Den største forskel fra filmene var nok, at her sad alle med bærbare computere, tablets eller anden form for elektronik. Vi så en person sidde med en bog :-)

IMG_5906

Originaler var der nok af. Boston var et rigtig godt eksempel på den amerikanske model. Her var rigtig mange fattige, som vist ikke rigtig levede den amerikanske drøm. “Land of opportunity” har en meget stor bagside af medaljen.

IMG_5905 IMG_5853

Parken i Boston var trækplaster for mange mennesker i det gode vejr, men tilsyneladende også for en del dyr.

IMG_5806IMG_5808IMG_5807

Som med så meget andet, så er jul kæmpe stort i USA. Vi faldt over en kæmpe julebutik, hvor alverdens julepynt kunne købes i alverdens farver og modeller :-)

IMG_1783

Så blev det den 10. november og eventyret er slut. Vi vil ikke hjem :-( Der er såååååååå meget at se derude i den store verden.

IMG_1658

Heldigvis er der en stor og virkelig vigtig ting, som vi hele tiden tænker på, og som lige nu har en langt større tiltrækningskraft end de eventyr, man ved venter ude i verden.

JER.

Vi glæder os sååååå meget til at se jer alle igen.

Dette var næstsidste indlæg. Kun et mangler. Det får I, når vi kommer hjem :-)

 

Tipsy in Boston

Sidste del af det store eventyr foregik i Boston. Den altid beredte rejseleder, Jannie, havde vanen tro sørget for at finde de spændende seværdigheder, så vi ikke skulle fjumre rundt i Boston i blinde.

IMG_5790

Første dag startede på Bostons havnefront, hvor store både, fiskerbåde og turistbåde lå for anker i en skøn blanding. Vi fandt hurtigt ud af, at Boston downtown var meget lille, og at det var hurtigt at gå fra den ene ende til den anden.

IMG_5835 IMG_5820

Boston centrum var selv i weekenden en meget rolig og hyggelig by, hvor der var armplads og ro til at suge alle indtrykkene ind.

IMG_5811

Ja det tog os ikke lang tid at komme til dette punkt :-) Boston er meget kendt for deres fisk- og skalddyrs restauranter. Allerede efter ca. 2 timers sightseeing var vi klar til at smage på godterne. Vi fandt vej til en kendt og meget populær restaurant, Legal Seefoods. Vi skulle bare have en let frokost, men udvalget af mad og vin var bare for lækkert, og så gik det galt :-)IMG_1750 IMG_1751 IMG_5812

Masser af god mad og masser af vin :-)

IMG_5828 IMG_5843

Så var de to tosser blevet en anelse overrislet, og vi fandt Boston endnu sjovere end tidligere på dagen. Det er vist længe siden fruen har lavet vejrmøller, eller også havde vinen bare indflydelse på den kunstneriske udførelse :-)

IMG_5858

Puhaaa man bliver så tørstig af al den akrobatik, så hvilket bedre sted at slukke tørsten på den originale Cheers-bar.

IMG_5859

Det var jo lørdag, og fulde af forventning om at se et eller andet turist-show gik vi på Cheers. Vi var faktisk ikke en gang sikre på, at man kunne få en øl der.

IMG_5866

Det kunne man. Masser faktisk :-) Det var et helt fantastisk sted, og da stedet ikke var overrendt, besluttede vi os for lige at få et par stykker mere.

IMG_1756

Jeg fandt hurtigt min yndlingsplads i baren. Desværre var der ingen, der råbte BUUUUUCH, da jeg kom ind på baren :-)

IMG_5860

Der hvor det gik helt galt, var da vi mødte disse to fantastiske canadier. Vi endte med at dele en del øl, og jeg er ikke klar over, hvor meget de fik ud af deres teaterforestilling, da de forlod os kl. 2130.

IMG_5876

Efter en god aften på Cheers var det vist tid til at komme hjemad.

IMG_5885 IMG_5895

Gymnastikken fortsatte uden for Cheers i den nærliggende park. Hvad man ikke kan se af ovenstående billede er, hvor mange forsøg det tog for at lave dette billede. Det var som om træet hele tiden flyttede sig, hver gang jeg skulle stå op ad det :-)

IMG_1766

Natmad skal man da have. Gudskelov at supermarkeder har meget længe åbent.