Wellington – capital of cool

Campervan og Capital of Cool hænger på ingen måde rigtig sammen, så efter 2 måneder i vores rullende hjem, blev vi enige om at få fast grund under fødderne og parkere dyret og indlogere os i en lejlighed. En beslutning, der gav os adgang til eget køkken med stoooort køleskab, eget badeværelse, en seng større end 100 cm i bredden, internet og fri adgang til fitness center – den slags hverdagsbekvemmeligheder, man ikke tænker over i det daglige, men som pludselig bliver luksus og som nydes i fulde drag. Udover at nyde lejligheden med den dertilhørende luksus, så blev Wellington også udforsket – en fed by med et internationalt islæt, vi ikke har set andre steder i NZ.

IMG_0563 IMG_0569 IMG_0568 

Wellington er et finurligt miskmask af alverdens stilarter

IMG_0580IMG_0583

Caffeination – at komme til storbyen betyder også tiltrængt adgang til god kaffe – og god kaffe er der meget af i Wellington til stor glæde for særligt en af os :-)

IMG_0565

Indbegrebet af Wellington. Der er madsteder spredt ud over hele byen med få meters afstand mellem dem. Noget vi begge godt kunne lide :-)

IMG_0585

Så er vi i gang med at udforske det store udvalg – her på det fantastiske spisested the Crab Shack indledt af drinks og dernæst…

IMG_0594IMG_0596

Nelson krabber…

IMG_0601

Og så lige en dessert. Denne går lige i bogen – en espresso, en kugle vanilleis og en bailey – blande, blande, blande og voila – en glad pige :-)

IMG_0608

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>