En himmelsk afkrog

Nedenfor er der lidt billeder af Moeraki boulders. Nogle 55 millioner år gamle hårde kalksten, som havet har vasket ud af de blødere klipper langs stranden. Da disse lå i 5 minutters gå afstand fra en parkeringsplads, var de traditionen tro en velbesøgt turistfælde. Meeeen ca. 2 km syd for disse sten lå en lille halvø med en lille by kaldet Moeraki. Den var MEGET mere interessant og stort set ikke besøgt af turister.

IMG_0413 IMG_0417

Det var en hård fødsel, men ud kom den :-)

IMG_0427IMG_0432

Den rareste, rolige lille fiskerby (Moeraki).

IMG_0426 

Ups, forkert sko valg :-)

IMG_0450

Ja man skulle ikke tro det, men inde bag dette skurs vægge fandt vi den mest fantastiske restaurant, som kom til at byde på noget af det bedste seafood, vi nogen sinde har fået. Fleur’s Place – vi sender Tina en varm tanke for det top gode tip :-)

IMG_0449

Intet mindre end en helt fantastisk gastronomisk oplevelse :-)

IMG_0441IMG_0445IMG_0447

Vi var i himlen :-) :-) :-)

IMG_0454IMG_0764

Aftenen blev endeligt afsluttet med en omgang rugby (det er nationalsporten, og dette var et lokalopgør) på den lokale pub (der var kun en).  Lige som derhjemme stod alle mændene samlet omkring skærmen og kvinderne sad og sludrede i baggrunden. Visse ting har sine traditioner lige meget, hvor man er på jorden :-)

IMG_0463

Vi kørte ud til et lille fyrtårn for at gå en tur. Vi havde hele området for os selv, og lige pludselig stod der sgu en pingvin på stien lige foran os.

IMG_0471IMG_0474IMG_0486

Som det kan ses, kunne man komme helt tæt på de vilde pingviner.  Vi var meget fascinerede og brugte over en time på at studere dem helt tæt på. Havde jeg ikke holdt Jannie tilbage, så tror jeg hun havde taget en med videre på turen. Og ja. De var virkelig nuttede :-)

IMG_0480

Vandreturen bød også på en zig zag tur mellem de temmeligt store og lidt morgengnavne søløver. God damn it de har store hjørnetænder :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>