Around Mt. Fuji

 

For os var et besøg i området omkring Mount Fuji et absolut “must” i vores Japan-Tour. Mount Fuji er Japans højeste bjerg og så oven i købet en aktiv vulkan på ikke mindre end 3776 m højde. De fleste guide-bøger over Japan har på forsiden et billede af den enorme vulkan.

IMG_3513

Den mest almindelige pengeseddel i Japan bærer også billedet af det fantastiske natur-fænomen.

IMG_3516

Det lykkedes os at finde en campingplads lige der, hvor inspirationen til ovenstående pengeseddel var taget fra. Prøv at sammenligne de to billeder grundigt :-)

IMG_3360

Vores lækre campingsite. I hvert fald indtil det blev weekend, hvor stedet blev oversvømmet af japanske campister. Jeg tror, at jeg i et tidligere Japan-indlæg har nævnt, at japanere ikke er de store campister. Min fejl. De er faktisk meget aktive campister. Japanske campister er vel nok de mest veludstyrede campister, der findes. De har alt i campinggrej. Det er helt vildt. Det skyldes nok til dels, at deres campingpladser er yderst primitive, hvilket kræver ekstra meget grej, når man tager familien med ud i skoven. Under alle omstændigheder, så ligner de i virkeligheden meget europæiske campister og så alligevel ikke…. Anyway så nyder de at være i naturen på deres helt egen måde.

IMG_3504 IMG_3490 IMG_3486

En vulkan skaber bare smuk og frodig natur. Der skal bare lige være nogle hundrede års ro :-)

IMG_3494 IMG_3385 IMG_3384

Når man nu er så “uheldig” at campere lige ved en af Japans reneste søer, så besluttede vi os for at fordrive et par dage med at blot “suge” naturen til os.

IMG_3364

Kogeapparatet i stilling og så er der klargjort til aftenhygge. Og tjaaaa omgivelserne kan man vel ikke klage over.

IMG_3373

Sund mad til fruen.

IMG_3369

Mindre sund mad til manden :-)

IMG_3382

Aftensmads-udsigten. Bemærk bjergenes påvirkning af lyset i skyerne. Coool :-)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>