Mad, mad og maaaad

 

Efter 14 dage med sejlads og paradis på Fakarava Syd var det i den grad blevet tid til genforsyning af alle ressourcer. Vi var helt i bund med drikkevand, og der var blevet lavet et meget stort indhug i beholdningen af dåsemad. Vi ville have KØD :-)

IMG_7805 IMG_5707 SAM_3762

Kursen blev sat mod Fakarava Nord, hvor der lå en by/landsby, hvor vi kunne genforsyne. Undervejs fejrede vi Ken, som havde fødselsdag. Når man har været på havet i 8 år og kaptajn på sit eget skib, så finder man sine egne yndlingsting, som man nyder mere end andet. Blandt disse ting kan vi specielt opremse: Coca Cola – Bacon – Jordbærslik – Faxe Kondi. Det skal man da ha, når man har fødselsdag. Især Faxe Kondi var en udfordring, men igen havde vores allesammens Cirke-lotte været forudseende og medbragt en sådan fra Dk.

IMG_5692

Vi tror, at ovenstående billede illustrerer ganske brillant, hvor meget vi alle værdsatte et godt stykke kød :-)

IMG_2561 IMG_2563

Ahhhhhh

SAM_3754

Lige så stor som glæden var over at kunne spise kød, grønsager mv. Lige så stor var skuffelsen over effektiviteten af internettet. Hvis man var heldig, kunne man komme på internetbanken eller Skype hen over en 1 1/2 times tid :-) Det skal dog her nævnes, at det på dette tidspunkt i rejsen ikke fyldte specielt meget. Vi havde mere eller mindre været på båden i 1 1/2 måned, og det var faktisk overraskende, hvor godt man klarede sig uden internet :-) Savnet af venner og familie fik os dog til at bruge den nødvendige tid på fliserne.

IMG_5670 IMG_5671 IMG_2557 IMG_2550 IMG_2554 IMG_2547 IMG_2543

Livet på Fakarava Nord.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>