Hverdag, fødselsdag og OL

IMG_2491

Nøj der er langt til hverdagen i Dk, når man sidder på dækket og slikker sol på den modsatte side af jorden :-)

IMG_2315

Når “drenge” har for meget tid, så finder de oftest på et eller andet sindsygt. I dette tilfælde skulle Aksel, Magnus og jeg lige se, om vi kunne lokke nogle hajer over vandet. Det kunne vi :-)

IMG_2368 IMG_2367

Blacktipped sharks er åbentbart som rottweilere. De slipper under ingen omstændigheder deres bytte. Lad mig med det samme nævne, at ingen hajer led overlast, og at de efter ganske kort tid blev sat tilbage vandet (med fyldte maver :-) ).

IMG_2283

Beviset på, at hajtænder er skarpe. Vores madding blev på ultra kort tid flået ud af vores hjemmelavede net. Vi kan hermed konstatere, at det er en dårlig ide, at stikke armen ind i gabet på en haj :-)

IMG_7795

Der var ikke blot mulighed for at tage diverse dykkercertifikater. Vores gode kaptajn gav også kajak-lektioner. Her er det Cirke-lotte i gang med at demonstrere “Grønlænder-vending”.

IMG_7696 IMG_7732

Orbit var, fandt vi ud af, delvist sponsoreret af Pacific We Care. Dette betød opsætning af båd-bøjer på populære ankerpladser i Fransk Polynesien, således skibene ikke beskadigede de lokale rev så meget ved anker-kastning. Her demonstrerede vores allesammens Cirke-lotte i den grad sine spejder/skibs-evner ved at lave nogle reb-fletninger, som ville have gjort selv den mest erfarne reb-tækker misundelig.

IMG_2496 IMG_2507

Den 20. juni fejrede vi vores marinebiolog, den gode Magnus, 25 års fødselsdag. Jeg tror, at de fleste ville blive imponeret over, hvor meget fødselsdag man kan få for pengene på en afsides atol, når man er fødselar på Orbit. Bare det var mig, der havde fødselsdag :-) Vi snakker kæmpe brunch, fødselsdagskage, frihed til at bestemme “næsten” alt selv og ikke mindst en arrangeret OL-seance og beach-hygge.

IMG_5620

Ok. Der er VM i fodbold, der er OL i idræt, der er Tour De France, men intet slår Cirke-lottes bounty-OL. Der kæmpes om muslingeskalle-medaljer og slik. Det slår til hver en tid en medalje af guld. Der blev kæmpet i enkeltmandsdicipliner og gruppedicipliner.

IMG_5624IMG_5643

Enkeltmandsdicipliner: Knobbinding – Glasfyldning med ske – Krebseløb – Huskekonkurrence – Kast med kokosnød.

Gruppekonkurrence: Parløb – Kokosnød hugning (aflyst grundet fare for afhugning af lemmer :-) ) – Duft/smagning af diverse mærkelige ting.

IMG_5648

Hmmm Tjaaa. Det var vel de bedste der vandt :-) Aksel og jeg var stolte af vores flotte 3. plads :-)

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>