A wedding day to remember

IMG_2393

11. juni 2014 var vores 3 års bryllupsdag. Den bliver svær at glemme :-) Først og fremmest havde vi de sødeste mennesker omkring os, som gjorde deres yderste for at give os en helt fantastisk dag. Ydermere havde vi vel noget af det mest spektakulære natur under og omkring vores fødder. Romantikken var sikret :-)

DSC_1673IMG_2348 IMG_2351IMG_2329

Telttur på øde bounty-strand. Lyder det som en måde at fejre en bryllupsdag på? For os var det den helt rigtige løsning :-)

IMG_2326

Første glas rødvin i 1 1/2 måned – Bålet stablet og klar til antænding – Smuk solnedgang – Min elskede kone ved min side. :-) :-) :-)

IMG_2325 IMG_2332

Der er nu noget helt specielt over at riste marshmellows under en fuldstændig stjerneklar himmel. En helt uforglemmelig dag lagt ind i den mentale dag-bog.

 

 

 

En tanke om “A wedding day to remember

  1. Hej I to eventyrere,
    Dejligt at læse jeres opdatering på bloggen. Fantastisk at kunne følge med i jeres færd. Og ja, det ser ud som om I fandt den helt rigtige måde at fejre jeres 3 års bryllupsdag på. Tillykke med den til jer begge.
    Nyd eventyrene forude.
    Kh. Jane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>