Paradis

IMG_0250

3 dages fantastisk havkajak-tur startede på bedst mulige måde.

IMG_0257

IMG_0264IMG_0267IMG_0299Omgivelserne taler for sig selv.

IMG_0293

Området skiftede fra højvande til lavvande hver 6. time. Det der var vildt var, at forskellen mellem høj- og lavvande var 4-7 m. Når det var højvande, var der mulighed for at ro langt ind i regnskovsbugterne. Man skulle bare sørge for at være ude, inden lavvande ramte, ellers skulle man slæbe sin kajak meget meget langt :-).

IMG_0273

Den meget berømte – men utroligt sjældne – Babushka-musling :-)

IMG_0303

Det var svært ikke at smile :-)

IMG_0275

IMG_0305Primitiv madlavning i de smukkeste omgivelser.

IMG_0302

Dyreliv var der nok af. Her en stolt sæl-mor. Sælerne havde deres små nuttede sæl-unger hoppende rundt om sig.

IMG_0294

Vi nød godt af den totale frihedsfølelse, som en kajak giver.

IMG_0292

En lækker Pinot Noir nydes på stranden. Vinen blev grandiøst skænket af en vinproducerende familie, som da lige syntes, at vi skulle smage deres 2008 Pinot Noir her ude midt i paradis. Ydermere blev vi inviteret hjem til deres winery, så vi kunne se vinproduktionen helt tæt på. Sådan et tilbud tog vi selvfølgelig i mod med kyshånd.

IMG_0284_2

Min smukke kone :-)

 IMG_0279

Trods højsæson og højsommer havde vi paradis for os selv det meste af turen.

IMG_0248Vores tro følgesvend på turen. En meget sjælden muslingespisende fugl med farvestrålende lyserøde ben og orangefarvet næb og øjne – fuglen fik hurtigt øgenavnet “Jytte Abildstrøm” :-).

En tanke om “Paradis

  1. Hej i to skønne mennesker,
    Det ser ud som om I er kommet godt fra start. Den Pinot Noir på stranden lyder simpelthen fantastisk. Er der nogen der har fortalt jer at det har været gråvejr herhjemme siden I drak det sidste af champagnen på Hilton CPH?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>