Et anderledes eventyr starter

IMG_1790IMG_6336

Den 28. april ankom skibet, Orbit, til Hiva Oa. Den 29. april gik vi ombord for at indlogere os for de næste 64 dage. Der var fra start masser af opgaver og indkøb, der skulle klares, inden vi var klar til at sejle ud i bølgen blå. Hverken Jannie eller jeg havde den store erfaring med sejlskibe, så alt var nyt, og det var super spændende pludselig at skulle gebærde sig på et sejlskib sammen med 6 fremmede mennesker.

IMG_1859

Mellem alle klargøringsopgaverne var der også tid til at udforske Hiva Oa sammen med vores nye legekammerater. De var (og er) nogle fantastiske mennesker, og vi fik lynhurtigt fundet et fællesskab og sammenhold. Her er det Magnus (til venstre i døren), Aksel og Anne Sofie (på taget) og Ida (på køleren). Vores kaptajn, Ken, var på Orbit og vores sidste gast, Charlotte, var endnu ikke ankommet til Hiva Oa.

IMG_1835 DSC_0697IMG_1840    DSC_0708 DSC_0721IMG_1843 IMG_1849 IMG_1836

En fed fed dag og en super begyndelse på vores sejl-togt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>