Mere Kaikoura…

IMG_0175

I Kaikoura har vi indlogeret os på campingplads ved havet. Der er plads til at brede sig og få pakket om og ryddet op. Med en temmelig lille campervan som vores rullende hjem er der stort behov for at “tingene har sin faste plads”.

IMG_0701

I Kaikoura skulle vi lige ud på The Green Dolphin og fejre, at Morten har fået “nyt job” og er blevet politikommissær. New zealandsk Sauvignon Blanc og friskfanget fisk var perfekt følgeskab til den begivenhed.

IMG_0188IMG_0186

Halvøen ud for Kaikoura på en sen eftermiddagsvandretur i solskin

IMG_0183

Morten forsøger sig med selvfanget Crayfish eller Paua.

 

6 tanker om “Mere Kaikoura…

  1. Hej I to smukke mennesker,
    Det ligner et sandt eventyr med den kombination af oplevelser I har fået tilrettelagt. Tillykke med titlen politikommissær ;-)

  2. Og tillykke med udnævnelsen herfra!! Godt gået, gamle dreng! Ikke dårlige nyheder, når man alligevel sidder nede i Paradis! :-))

    Kh, Kristian

    1. Tak for jeres dejlige kommentarer og tak for lykønskningerne. Det er virkelig dejligt at modtage kommentarer fra jer :-).

      Knus fra os til jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>